Nasze menu

Zupy:

  • Zupa codziennie inna podawana w wazie 8.00 zł

Drugie Dania:

  • 1. “Harnasiowy Placek” 28.00 zł
  • 2. “Góralskie Jodło” 19.00 zł
  • 3. Placek ziemniaczany po Hajducku 19.00 zł
  • 4. Placki ziemniaczane solo (3 sztuki) 10.00 zł
  • 5. Kotlet schabowy 13.00 zł
  • 6. Kotlet drobiowy 12.00 zł
  • 7. Kotlet mielony 10.00 zł
  • 8. Pieczeń z karczku wieprzowego 14.00 zł
  • 9. Pieczeń z indyka 15.00 zł
  • 10. Eskalopki wieprzowe 13.00 zł
  • 11. Udko z kurczaka 9.50 zł
  • 12. Zraz mielony w sosie pieczarkowym 9.00 zł
  • 13. Ryba panierowana (filet) 15.00 zł
  • 14. Bryzol wieprzowy – polędwica 17.00 zł
  • 15. Stek wieprzowy, siekany z cebulą 12.00 zł
  • 16. Pierogi ruskie 15.00 zł
  • 17. Pierogi z mięsem 15.00 zł
  • 18. Naleśniki z serem 15.00 zł
  • 19. Sałatka z kurczakiem, gruszką i oscypkiem 20.00 zł

Surówki:

  • 1. Surówka z kapusty białej 6.00 zł
  • 2. Sałatka z buraków 6.00 zł
  • 3. Surówka z marchewki 6.00 zł
  • 4. Surówka z kapusty pekińskiej 6.00 zł
  • 5. Kapusta zasmażana 7.00 zł
  • 6. Zestaw surówek 7.00 zł
  • 7. Marchewka z groszkiem oprószana 7.00 zł
  • 8. Warzywa gotowane 7.00 zł

Dodatki:

  • 1. Ziemniaki 5.00 zł
  • 2. Ryż 6.00 zł
  • 3. Kluski śląskie (6 sztuk) 7.00 zł
  • 4. Sos 3.00 zł
  • 5. Kompot 4.00 zł
  • 6. Woda mineralna 4.00 zł
  • 7. Herbata z cytryną 6.00 zł
  • 8. Dzbanek kompotu 15.00 zł